5 λόγοι να επισκεφθείτε τη Λισαβόνα!

Η Λισαβόνα αποτελεί ίσως την πιο νοσταλγική αλλά και ταυτόχρονα μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάγου διατηρεί αρκετούς αιώνες ιστορίας και ταυτόχρονα παντρεύει στο εσωτερικό της και την κουλτούρα της σύγχρονης εποχής.

Πηγαίνοντας κανείς στην Λισαβόνα, θα πρέπει να είναι ψυχολογικά και σωματικά έτοιμος να περπατήσει στα αμέτρητα γραφικά σοκάκια και τις πολλές ανηφόρες της πόλης. Εξερευνώντας κανείς την πόλη μπορεί να βρεθεί ξαφνικά από την πιο ιστορική και παλιά γειτονιά, στην πιο σύγχρονη και κουλτουριάρικη περιοχή της πόλης. Θα μαγευτείτε από τις συνεχόμενες εναλλαγές και ομορφιές της και σίγουρα θα αναρωτηθείτε πως μπορεί και συνδυάζεται τόσο αρμονικά η ιστορία δύο χιλιάδων χρόνων με το σήμερα.

Για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής και της διασκέδασης το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Αν επισκεφθεί κανείς την κεντρική και πολύ διάσημη περιοχή του Bairro Alto, θα βρει από εστιατόρια και χαλαρά μαγαζιά για να απολαύσει το ποτό του, ως τα απόλυτα ευρωπαϊκά νυχτερινά club τα οποία κινούνται στους ρυθμούς της house μουσικής μέχρι πρωίας.

Πάμε όμως να δούμε 5 σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επισκεφθεί τη Λισαβόνα.

Hotel Excelsior Λισαβόνα
από Θεσσαλονίκη
16-01-2020 3 βράδια
από 701

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!