Άμστερνταμ: Τα μέρη για να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες!

 Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να συναντήσετε στο Άμστερνταμ και να φωτογραφηθείτε στα καλύτερα φόντο.  Δεν είναι τυχαία ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης, καθώς διαθέτει γραφικότητα που ξεπερνάει εκείνη των καρτ- ποστάλ, απίστευτη αρχιτεκτονική κτηρίων, πολλά μουσεία και αξιοθέατα που αξίζουν να επισκεφτείτε. Κανάλια από τη Χρυσή Εποχή της Ολλανδίας, ρομαντικά cafe με κεριά, ποδήλατα στους δρόμους, όμορφα πάρκα, μεγαλόπρεπα μουσεία, πολύχρωμες αγορές, έντονη βραδινή ζωή και πολλά άλλα επιφυλάσσει στον τουρίστα ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ.

Το Άμστερνταμ είναι μια υπέροχα ήρεμη πόλη που αποπνέει ανεκτικότητα και ισότητα, χαρακτηριστικά των Ολλανδών γενικότερα. Για να καταλάβει κανείς την επιείκεια που επιδεικνύουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας προς οποιαδήποτε απόκλιση από τη νόρμα, πρέπει να ανατρέξει στον 17ο αιώνα, στον «χρυσό αιώνα» της Ολλανδίας. Τότε το Άμστερνταμ μετατράπηκε από μια μικρή, ασήμαντη πόλη σε ζωντανό οικονομικό, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο. Μέσα σε 50 χρόνια ο πληθυσμός του τετραπλασιάστηκε, τα κανάλια από αμυντικοί τάφροι έγιναν οδικές αρτηρίες, άρχισε να χτίζεται το Βασιλικό Παλάτι που μπορείτε να θαυμάσετε στην κεντρική πλατεία Dam και όλοι οι κάτοικοι της πόλης επωφελήθηκαν από τον πλούτο των αποικιών που κατέκτησαν οι Ολλανδοί ποντοπόροι.

Οι φωτογραφίες σε μια τέτοια πόλη επιβάλλονται και όχι άδικα. Πανέμορφα χρώματα επικρατούν, με επικρατέστερο το πράσινο. Μια πόλη γεμάτη λουλούδια και όμορφα τοπία. Διαλέξαμε για σας τα 5 πιο όμορφα μέρη του Άμστερνταμ που αξίζει να φωτογραφηθείτε σε αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Ozo Hotel Άμστερνταμ
από Θεσσαλονίκη
03-05-2020 2 βράδια
από 357

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!