Άμστερνταμ: τι αξίζει να δείτε στην πόλη!

Το Άμστερνταμ είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις ανοιξιάτικες σας διακοπές. Διαθέτει διάφορα ιστορικά αξιοθέατα τα οποία έχουν μείνει άθικτα στον χρόνο, ιδιαίτερα μουσεία,  έχει γεννήσει σπουδαίες προσωπικότητες και είναι μια από τις ομορφότερες πρωτεύουσες. Είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα του ποδηλάτου και της μπύρας. Είναι γνωστή για τις όμορφες γεφυρούλες και τα γραφικά στενάκια. Την γνωρίζουμε για τα όμορφα τεράστια πάρκα και την ελευθερία που αποπνέουν στους επισκέπτες τους. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια το Άμστερνταμ έχει μετατραπεί σε ένα χειμερινό τουριστικό θέρετρο. Τουρίστες από όλο τον κόσμο καταφθάνουν σε αυτό για να θαυμάσουν τις ομορφιές του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Άμστερνταμ κρύβει πολλά μυστικά τα οποία μόνο ένας επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει. Οι τοπικές γεύσεις καθώς και οι επιλογές για ψώνια είναι αρκετές κάτι που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 5 αξιοθέατα-μέρη-μαγαζιά που αξίζει να επισκεφθείτε για ένα τριήμερο στο Άμστερνταμ! Κάθε ένα από αυτά έχει τον δικό του λόγο που βρίσκεται σε αυτό το άρθρο!

Ozo Hotel Άμστερνταμ
από Θεσσαλονίκη
03-05-2020 2 βράδια
από 357

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!