Βελιγράδι: Τι θα δείτε στην πολύπαθη αυτή πόλη.

Το Βελιγράδι είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Σάβου και Δούναβη, εκεί όπου η πεδιάδα της Παννονίας συναντά τα Βαλκάνια. Μια πόλη γεμάτη καστροπολιτείες και γοητευτικά κτήρια. Ιστορία «χαραγμένη» στους δρόμους και πράσινα τοπία πλάι στους μεγαλύτερους ποταμούς της Ευρώπης. Διασκέδαση τόσο φθηνή που θα τρίβετε τα μάτια σας, μποέμ πεζόδρομοι, hipster στέκια και βαλκανικό φολκλόρ. Η πλευρά απέναντι από το ποτάμι, ονομάζεται «Νέο Βελιγράδι» και είναι γεμάτο ψηλά κτίρια, ουρανοξύστες και εμπορικά κέντρα. Είναι ουσιαστικά η επέκταση της πόλης, που ενώνεται με την άλλη όχθη με όμορφες γέφυρες.

Αμέτρητα αξιοθέατα για να δείτε. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια που κάνουν τη διαφορά και είναι μοναδικά στον κόσμο όπως το Fortress Kalemegdan. Καφετέριες, εστιατόρια, μικρά παραδοσιακά μέρη για να γευματίσετε και όλα ιδιαίτερα. Όλα αφήνουν το στίγμα τους, όλα διαφέρουν και σας κάνουν να τα λατρέψετε. Όσοι επισκέπτονται τη πόλη μια φορά, γυρνάνε ξανά και αυτό είναι γεγονός.

Καλό είναι να γνωρίζει κανείς τι τον περιμένει σε κάθε του ταξίδι.  Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να δείτε όσο τριγυρνάτε στους δρόμους του Βελιγραδίου..

Royal Inn Βελιγράδι
από Σέρρες
23-04-2020 2 βράδια
από 129

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!