Ντουμπάι : 5 επιλογές για souvenir!

Γνωστό και ως το «Παρίσι της ανατολής», χτισμένο πάνω σε νησί, αποτελεί ένα από τα 7 Εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ με 3.500.000 κατοίκους. Για κάποιους το να μείνουν μόνιμα εκεί ή ακόμα και το να ταξιδέψουν εκεί αποτελεί άπιαστο όνειρο. Κι όμως δεν είναι!

Η πόλη συνδυάζει τα πάντα, το μοντέρνο με την παράδοση και την παγκοσμίου κλάσης αγορά με τις παραδοσιακές αγορές του τόπου. Με δύο λιμάνια, τεράστιους ουρανοξύστες,  πολυτελή κτήρια και πολλά άλλα αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες πόλεις του κόσμου.

Όσο για τη διασκέδαση το Ντουμπάι έχει άπειρες επιλογές. Οι ντόπιοι περνάνε το χρόνο τους είτε παρακολουθώντας κάποια όπερα, είτε παρακολουθώντας την υπέροχη θέα της πόλης από κάποιο ουρανοξύστη όπως ο διάσημος Μπουρτζ Χαλίφα είτε δροσίζονται στις όχθες του καναλιού του Ντουμπάι.

Τέλος για του λάτρεις της αγοράς εδώ σίγουρα θα βρουν τη χαρά τους καθώς η πόλη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα παζάρια του κόσμου και οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες. Όσο για την καλύτερη εποχή για να επισκεφτείς τη χώρα; Γενάρης και Φλεβάρης είναι ότι καλύτερο καθώς θα συναντήσετε την τρέλα και τους ξέφρενους ρυθμούς του Ντουμπάι Shoppin Festival με τεράστιο ποσοστό εκπτώσεων. Όσο για τους μανιακούς των σουβενίρ πάμε να δούμε παρακάτω τα 5 καλύτερα μέρη για να τα βρείτε.

Bonnington Jumeirah Lakes Towers Ντουμπάι
από Αθήνα
10-03-2020 3 βράδια
από 1253

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!