Φλωρεντία: 5 Θέατρα στη Φλωρεντία!

Μια από τις ομορφότερες πόλεις κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο της Ιταλίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης είναι η Φλωρεντία. Μια από τις λίγες πόλεις παγκοσμίως που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco και όχι άδικα. Χτισμένη πάνω στον ποταμό Άρνο, αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά σημεία κατά το Μεσαίωνα.

Όπως τις περισσότερες πόλεις, έτσι και την Φλωρεντία για να τη γνωρίσεις, πρέπει να την περπατήσεις. Φυσικά, όπως όλοι θα πρέπει, να ξεκινήσετε από το γνωστότερο σημείο της πόλης το ναό Santa Maria del Fiore. Προχωρώντας σιγά σιγά προς τις γειτονιές της πόλης, μπορείτε να συναντήσετε αμέτρητα αξιοθέατα και να αποφασίσετε ποια θέλετε να επισκεφθείτε και ποια όχι. Σας το λέω εκ των προτέρων ότι θα δυσκολευτείτε.

Φυσικά Ιταλία χωρίς καλό φαγητό, ίσον Ελλάδα δίχως ήλιο, με λίγα λόγια, ΑΔΥΝΑΤΟ! Βασικό συστατικό των περισσότερων φαγητών των γειτόνων είναι το ελαιόλαδο και φυσικά συνοδεύουν τα πάντα με υπέροχα κρασιά τα οποία θα σας καταπλήξουν.

Τέλος η Φλωρεντία έχει την φήμη της πόλης με τα πολύ καλά θέατρα και τις αμέτρητες παραστάσεις. Πάμε παρακάτω να δούμε τα 5 καλύτερα από αυτά.

Paris Hotel Φλωρεντία
από Αθήνα
02-02-2020 3 βράδια
από 193

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!