Φλωρεντία: Τα πέντε σημαντικότερα αξιοθέατα, σε ένα οδοιπορικό.

Η Φλωρεντία, είναι πόλη της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας της Τοσκάνης και της ομώνυμης επαρχίας. Μια πόλη θησαυρός με παλάτια, υπέροχα κτήρια, ρομαντικές γέφυρες και γωνίες που σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Λένε πως η Φλωρεντία, είναι ένα ζωντανό μουσείο, με πινελιές, όμως, σύγχρονης κουλτούρας. Και μόνο στο άκουσμα της ονομασίας της, η Αναγέννηση, η Τέχνη και ο Πολιτισμός κατακλύζουν το μυαλό του καθενός ως έννοιες που τη χαρακτηρίζουν. Σίγουρα όχι τυχαία, αφού η Φλωρεντία είναι μια πόλη με αναρίθμητους καλλιτεχνικούς θησαυρούς και πολιτιστική κληρονομιά. Μια πόλη με ασύγκριτη αρχιτεκτονική και παραμυθένια ατμόσφαιρα, από την οποία πρέπει οπωσδήποτε να περάσει ένας λάτρης του ταξιδιού και της τέχνης μια φορά στη ζωή του.

Η πιο γοητευτική πόλη της Ιταλίας έχει αμέτρητα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος να δει κανείς. Όσες μέρες και να έχετε δεν θα προλάβετε να τα δείτε όλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να εξερευνήσετε την πόλη περπατώντας την. Δεν θα σας ξεφύγει τίποτα. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε κάθε γωνία, κάθε εκατοστό της πόλης και να μαγευτείτε με την ησυχία σας.

Στη συνέχεια, θα δείτε τα πέντε βασικότερα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε κατά τη διαμονή σας στη Φλωρεντία και δεν γίνεται να φύγετε από εκεί χωρίς να τα επισκεφτείτε…

Athenaeum Personal Hotel Φλωρεντία
από Θεσσαλονίκη
21-03-2020 3 βράδια
από 190

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!