Κωνσταντινούπολη: Τα 5 καλύτερα μπαρ της πόλης!

Δεν γίνεται να είστε Έλληνας και μην πάτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας στην Κωνσταντινούπολη. Είναι η πόλη-θρύλος, που για χίλια και πλέον χρόνια αποτελούσε για όλο τον μεσογειακό κόσμο του Μεσαίωνα συνώνυμο της δύναμης, του πλούτου και του πολιτισμού. Είναι η μοναδική πόλη η οποία είναι χτισμένη επάνω σε δυο ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία. Για εμάς τους Έλληνες αποτελεί την πόλη των αισθήσεων, των θρύλων, των γεύσεων, των αναμνήσεων, του ένδοξου παρελθόντος. Για όλους τους Έλληνες, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο αλλά και σε ολόκληρη τη γη, η Πόλη παραμένει βαθιά ριζωμένη στην καρδιά και την ψυχή τους. Πλέον αποτελεί την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Τουρκίας με τον πληθυσμό της να ξεπερνά τα 17 εκατομμύρια και ονομάζεται ως Ιστανμπούλ.

Όπως πολύ σοφά λένε κάποιοι για να μπορέσεις να γνωρίσεις και να απολαύσεις την πόλη πρέπει να περπατήσεις, συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να χαθείς. Γνώμη μου να παρεκκλίνετε από την κλασική βόλτα των τουριστών στην οχλαγωγία της Ίστικλαλ και να χαθείτε μέσα στα στενά της πόλης. Το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ομορφιά και τη δική του ιστορία να σας πει.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην κάνω αναφορά στο μουσείο πλέον για τους τουρίστες, αλλά πάντα Αγιά Σοφιά για εμάς. Αποτελεί την νούμερο ένα ατραξιόν της τουριστικής Κωνσταντινούπολης με τους επισκέπτες να συρρέουν κατά εκατοντάδες καθημερινά για να την επισκεφθούν.

Hotel Yigitalp Istanbul Κωνσταντινούπολη
από Κομοτηνή
27-12-2019 3 βράδια
από 183

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!