Κοπεγχάγη: Τι ξεχωρίζει στην Κοπεγχάγη!

Η Κοπεγχάγη είναι η πρωταγωνίστρια των βιβλίων και ταινιών του μεγάλου παραμυθά Hans Christian Andersen. Για το λόγο αυτό χαρακτηρίζεται ως παραμυθένια. Περιβάλλεται από γραφικά αρχοντικά, τα οποία δεσπόζουν ανάμεσα στα δεκάδες κανάλια της, προσεγμένους λιθόστρωτους δρόμους και πολλά πάρκα. Πέρα από αυτό όμως, η Κοπεγχάγη επίσης χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μια φιλόδοξη και μοντέρνα πόλη που προσφέρει μία σχεδόν ιδανική ποιότητα ζωής στους κατοίκους της.

Δεν είναι απλά πιο σύγχρονη σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. H μόδα είναι ένα στοιχείο που δεν της λείπει από πουθενά και χαρακτηρίζεται ως η νεράιδα του design.  Κι αυτό, γιατί περπατώντας, το design κυριαρχεί παντού. Από τα συνοικιακά super markets μέχρι τα παγκάκια στις κεντρικές και μεγάλες πλατείες. Με λίγα λόγια, όπου και να κοιτάξεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποτυπώσεις εντυπωσιακές και ιδιαίτερες εικόνες στο μυαλό σου.

Αν σκέφτεσαι πως η Κοπεγχάγη αποτελεί τον επόμενο ταξιδιωτικό σου προορισμό, κάνε το πράξη και δες την από κοντά. Παρακάτω θα δεις τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στη δανέζικη πρωτεύουσα και σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή.

Astoria Hotel Copenhagen Κοπεγχάγη
από Αθήνα
20-03-2020 2 βράδια
από 473

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!