Μιλάνο: Οι 5 πιο γνωστές πλατείες της πόλης!

Η γειτονική Ιταλία είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο ελκυστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Μάλιστα, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του κόσμου όταν πρόκειται για μια μικρή απόδραση λίγων ημερών. Χάρη στην εύκολη πρόσβαση σε μόλις λίγες ώρες έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στον προορισμό. Συνεπώς, πολύ γρήγορα θα ξεκινήσετε τις βόλτες και τις επισκέψεις σας στα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι τρεις δημοφιλέστερες πόλεις της Ιταλίας, με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, είναι η Ρώμη, η Φλωρεντία και το Μιλάνο. Το Μιλάνο, αποτελεί μία πανέμορφη πόλη με πλήθος από αξιοθέατα που μπορεί να δει και να γυρίσει κανείς.  Εκεί, μπορείτε να επισκεφθείτε τις όμορφες πλατείες και τα πάρκα του, τα εντυπωσιακά μουσεία και να γευτείτε τις αυθεντικές γεύσεις από τη μητέρα του espresso και της πίτσας.

Πέρα από τα κοινά γνωστά ενδιαφέροντα, στο Μιλάνο θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες πλατείες, γεμάτες με κόσμο που θα σας μαγέψουν. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 5 δημοφιλέστερες από αυτές, τις οποίες σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε.

Hotel Sant´Ambroeus Μιλάνο
από Χανιά
07-06-2019 3 βράδια
από 397

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!