Νίκαια: 5 πράγματα που κάνουν τη Νίκαια να φημίζεται.

Μουσεία, επαύλεις, ξενοδοχεία, παραλίες, κήποι, επισκέπτες απ’όλες τις χώρες, διάσημοι και μη… Η όμορφη πόλη της Γαλλίας μας καλεί να περπατήσουμε στους πασίγνωστους δρόμους και στις πλατείες της, αλλά και να εξερευνήσουμε όλες τις όμορφες γωνιές της. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Νίκαια!

Λίγα λόγια για την όμορφη και ξακουστή σε όλους μας πόλη της Νότιας Γαλλίας..

Στη Νίκαια του σήμερα, εκτός από καταγάλανα νερά και υπέροχες παραλίες, θα βρείτε μια πανέμορφη Παλιά Πόλη, καθώς και πολλά μουσεία και γκαλερί και πληθώρα ιστορικών κτιρίων. Η πόλη είναι απόλυτα θεατρική, όπου το μόνο που χρειάζεται είναι να μετακινείς μια κάμερα. Τόσο εύκολα περνάς από τη μια γειτονιά και εποχή στην άλλη, μέσα σε μια πόλη με τόσο διαφορετικές ατμόσφαιρες. Πολλά βρίσκονται γύρω από τις πλατείες της, οι οποίες είναι πάντα πολύ ζωντανές με τα καφέ και τα εστιατόρια τους. Από την άλλη, τα καταγάλανα νερά της Κυανής Ακτής συνθέτουν ένα εντυπωσιακό φόντο για την κομψή Νίκαια. Αναπνεύστε τον καθαρό μεσογειακό αέρα κάνοντας βόλτα στην προκυμαία ή απολαύστε την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης από την κορυφή του Λόφου του Κάστρου.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε μια παρουσίαση των 5 καλύτερων πραγμάτων, για τα οποία φημίζεται η »ωραία της Γαλλικής Ριβιέρας» !

Villa Bougainville Νίκαια
από Αθήνα
12-05-2020 2 βράδια
από 375

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!