Πάρος: 5 αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος.

Σήμερα η Πάρος, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, είναι ένας δημοφιλής τόπος διακοπών, παρουσιάζει αξιόλογη τουριστική ανάπτυξη και προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στον σύγχρονο ταξιδιώτη. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Παροικία, στην δυτική ακτή. Δεύτερη σε μέγεθος, η Νάουσα, το κοσμικό ψαροχώρι, ένα από τα πιο όμορφα λιμανάκια στο Αιγαίο. Η απλότητα και η ομορφιά λάμπει σε τούτο εδώ το νησί. Αν κοιτάξει κανείς γύρω τους λόφους και τα χωριά θα νιώσει ότι ένας σπουδαίος μοντέρνος καλλιτέχνης σχεδίασε το περίγραμμά τους. Η Πάρος ακτινοβολεί το φως του ήλιου και καθρεφτίζει την ομορφάδα της στο απέραντο γαλάζιο.

Οι διακοπές στην Πάρο είναι ιδανικές καθώς θα έχετε κάθε μέρα κάτι να βλέπετε και να κάνετε…

Στην Πάρο υπάρχουν παραλίες κατάλληλες για κάθε είδος επισκέπτη. Εδώ θα βρείτε χρυσαφένιες αμμουδιές για όλα τα γούστα. Το δροσερό αεράκι προσφέρει υπέροχες στιγμές κάιτ σέρφινγκ και γουίντ σέρφινγκ στους επισκέπτες του νησιού. Στην χώρα της Παροικίας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη βυζαντινή εκκλησία της Παναγιάς Εκατονταπυλιανής και το μεσαιωνικό κάστρο δίπλα στη θάλασσα, που χτίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τα μαρμάρινα ερείπια ενός αρχαίου ναού.

Θελκτική και δίχως απαιτήσεις, θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας. Εμείς λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τα 5 πιο αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος και τα οποία πρέπει να δείτε κατά την διαμονή σας στην Πάρο.

Eliso Rooms Πάρος
από Αθήνα (Ραφήνα)
21-07-2019 2 βράδια
από 171

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!