Πράγα: 5 μέρη για λάτρεις της τέχνης!

Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα μιας από τις πιο όμορφες χώρες της Ευρώπης, της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας και αποτελεί μεγάλο πόλο έλξης για πάρα πολλούς τουρίστες, για αμέτρητους λόγους.

Η πόλη έχει πολλά πράγματα να κάνετε, ωστόσο, πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα πέραν του συνηθισμένου. Ως τουρίστες, οι περισσότεροι δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε δημόσια αξιοθέατα, τοπική κουζίνα και νυχτερινή ζωή, ξεχνώντας τα πολύ σημαντικά μουσεία που υπάρχουν. Τα μουσεία δείχνουν την ιστορία μίας πόλης. Η Πράγα έχει τεράστια ιστορία, που εξελίσσεται με το πέρασμα τον χρόνων.  Είναι μια πόλη πολύ αγαπημένη από πολλούς. Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που κάνουν το λάθος και ξεχνούν τα μουσεία. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες μουσείων, για όλα τα γούστα. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι άνθρωποι θα ξετρελαθούν με τα μουσεία της πόλης.

Η πόλη αυτή αφορά τους λάτρεις της τέχνης. Ας δούμε, λοιπόν, τα βασικά μουσεία που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς να επισκεφτεί κατά τη διαμονή του στην Πράγα.

Hotel Duo Πράγα
από Θεσσαλονίκη
27-07-2019 2 βράδια
από 542

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!