Ρώμη: Τα πιο πολυσυζητημένα αξιοθέατα.

Τι να πει κανείς για την Ρώμη…το σταυροδρόμι των πολιτισμών, των λαών και ένα συνεχόμενο μουσείο θα έλεγε κανείς. Στην όμορφη πρωτεύουσα την Ιταλίας μπορείς να κάνεις και να δεις τα πάντα. Ταξιδέψτε στην ιταλική πρωτεύουσα που αναγεννιέται στις hip γειτονιές δυτικά του Τίβερη, ορθώνει στον ορίζοντά της εντυπωσιακά μουσεία πλάι στους θησαυρούς του Καπιτωλίου και του Βατικανού και επιβεβαιώνει ότι “la vita è bella” (=η ζωή είναι ωραία) στις μπαρόκ πλατείες, στα καφέ και τους «ναούς» του ιταλικού στιλ.

Όσες μέρες και να πας στην Ρώμη ποτέ δεν θα σου φτάσουν…

Κέντρο μιας γιγάντιας αυτοκρατορίας, πυρήνας μιας βαθιάς πίστης με οικουμενική ακτινοβολία, η Ρώμη είναι ένα παζλ πανάρχαιας κουλτούρας όπου, σε απόσταση περιπάτου στο ιστορικό κέντρο, συνυπάρχουν τα περισσότερα της αξιοθέατα. Με το πέρασμα του χρόνου και της ιστορίας να της χαρίζει ιδιαίτερο φως, η Ρώμη μαγεύει τους επισκέπτες στην αχανή πλατεία του Αγίου Πέτρου, στα ερείπια της Ρωμαϊκής Αγοράς, στο μποέμ παζάρι της Campo de’ Fiori και την υποβλητικά φωτισμένη ρωμαϊκή αρένα. Ελάτε για ρομαντική βόλτα κατά μήκος του Τίβερη, για μια δοκιμή αυθεντικών πιάτων στις τρατορίες, για ονειρικές νύχτες στα trendy στέκια της πόλης που ερωτεύτηκε ο κινηματογραφικός φακός και γενικά για να θαυμάσετε τα αξιοθέατα της πόλης.

Ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε στην «Αιώνια Πόλη», το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να πάρετε το αεροπλάνο της επιστροφής χωρίς να επισκεφτεί τα παρακάτω αξιοθέατα και δημοφιλείς τοποθεσίες, γι’αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο πολυσυζητημένα απ’αυτά.

BEST WESTERN Hotel President Ρώμη
από Ρόδος
05-10-2019 3 βράδια
από 331

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!