Μαδρίτη: Θέατρο στη Μαδρίτη!

Η Μαδρίτη αποτελεί την πρωτεύουσα της Ισπανίας και δεσπόζει δίπλα στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες. Αποτελεί το πλέον οικονομικό, πολιτιστικό και πολιτικό κέντρο της χώρας και ο πληθυσμός της ανέρχεται γύρω στα 3,5 εκατομμύρια κατοίκους. Η πόλη έχει γεννήσει και μεγαλώσει μεγάλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ζωγράφους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και τραγουδιστές.

Σε πολλά μέρη της Μαδρίτης υπάρχουν γλυπτά και αγάλματα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολλά εντυπωσιακά κτήρια. Όντας μία πλούσια σε ιστορία πόλη, δεν θα μπορούσε να μην φιλοξενεί πλήθος από εντυπωσιακά μουσεία, γκαλερί με ιδιαίτερα έργα τέχνης και επιβλητικούς ναούς. Επιπλέον, η διασκέδαση στην πόλη, δίνει ιδιαίτερη βάση στις θεατρικές παραστάσεις.

Αξίζει να περιηγηθείτε στα περισσότερα από αυτά με τα πόδια, ή νοικιάζοντας ένα ποδήλατο. Να είστε σίγουροι, όμως, πως λίγες μέρες αρκούν για να γνωρίσετε σε βάθος τη γοητεία της πόλης. Παρακάτω θα βρείτε μερικές αξιόλογες επιλογές από καλλιτεχνικές προτάσεις στη Μαδρίτη, τις οποίες αξίζει να ακολουθήσετε.

Exe Gran Hotel Almenar Μαδρίτη
από Θεσσαλονίκη
17-05-2019 2 βράδια
από 557

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!