Ρώμη: Pasta in Rome!

Μετά την ιδιαίτερη ιστορία της και τη γαστρονομική της κουλτούρα, η Ρώμη, η καταπληκτική πρωτεύουσα της Ιταλίας, μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε σημείο σημείο και να επισκεφτούμε ένα ένα τα στέκια της.

Τα πάντα στη Ρώμη είναι ξεχωριστά. Αμέτρητα καλοδιατηρημένα μνημεία κι αξιοθέατα, αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος που προσεγγίζουν κάθε επισκέπτη, καφετέριες και μπαρ, έντονη νυχτερινή διασκέδαση…αλλά αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι η ιταλική κουζίνα και συγκεκριμένα η εξειδίκευση της στα ζυμαρικά. Ανακαλύψτε τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να δειπνήσετε με την παρέα σας και αφήστε τη Ρώμη να σας αποδείξει για ποιο λόγο θεωρείται τόσο υπερήφανη για τα πιάτα και τις γεύσεις της.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα χαλαρό καφεδάκι και περιήγηση στην πανέμορφη Ρώμη και μόλις φτάσει το μεσημέρι, φροντίστε να κάνετε μία στάση σε κάποιο από τα εστιατόρια που βρίσκονται στα στενά γύρω από την Piazza Navona ή την Fontana di Trevi. Προτιμήστε ένα πιάτο μακαρονάδα περιποιημένη, με συνοδεία κάποιο ιταλικό κρασί.

Για να δούμε λοιπόν κάποια στέκια που θα σας ικανοποιήσουν με τις γεύσεις τους και τα ζυμαρικά τους.

Lazio Hotel Ρώμη
από Πάφος
15-05-2020 3 βράδια
από 320

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!