Παρίσι: Wine tasting στην Πόλη του Φωτός!

Το Παρίσι, είναι μια πόλη με τεράστια ιστορία. Μια πόλη που αποπνέει ρομαντισμό, ηρεμία και ευτυχία. Κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Στο πρώτο άκουσμα του ονόματος της, όλοι σκέφτονται τον Πύργο του Aiffel, το Μουσείο του Λούβρου, την Παναγία των Παρισίων ή ακόμα και την Disneyland. Το Παρίσι, όμως είναι πολύ περισσότερα από αυτά. Έχεις πολλούς κρυμμένους θησαυρούς που λίγοι καταφέρνουν να ανακαλύψουν.

Για όσους αγαπούν το καλό κρασί, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Όπως επίσης και για αυτούς που αγαπούν τα ακριβά αρώματα ή τα ψώνια. Εστιάζοντας όμως στο κρασί, θα ανακαλύψετε πως  υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζατε για αυτό, ακόμα και αν είστε λάτρεις. Η Πόλη του Φωτός, είναι ο κατάλληλος προορισμός για wine tasting, καθώς φημίζεται για τις παραγωγές κρασιού. Θα βρείτε αμέτρητα wine bars στο Παρίσι. Άλλα πιο ακριβά και άλλα που δεν έχουν τόσο υπερβολικές τιμές. Μαγαζιά που θα ξετρελαθείτε και με τα συνοδευτικά του κρασιού ενώ σε μερικά απλά θα εκπλαγείτε με τοπ κρασί που θα επιλέξετε.

Στη συνέχεια, θα δείτε τα πέντε καλύτερα wine bars του Παρισιού. Κατά τη διαμονή σας στην Πόλη του Φωτός σίγουρα θα πρέπει να τα επιλέξετε…

Hotel Bristol Republique Παρίσι
από Αθήνα
09-07-2019 2 βράδια
από 602

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!