Σαντορίνη: 5 προτάσεις για ένα χαλαρό καφέ.

Η Σαντορίνη βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο των Κυκλάδων και έχει αποτελέσει τον νούμερο ένα προορισμό για όλους και για όλες  τις εποχές.  Προσφέρει καταπληκτική θέα από τις πόλεις που είναι χτισμένες ψηλά στο βουνό, εκλεκτή κουζίνα, υπέροχες γκαλερί, έντονη νυχτερινή ζωή και ένα εκθαμβωτικό ηλιοβασίλεμα για το οποίο και είναι γνωστή. Οι διακοπές σας σ’αυτήν θα είναι σίγουρα ονειρεμένες και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές.

Λίγα λόγια για το όμορφο και ξεχωριστό αυτό νησί…

Επίσης αποτελεί πιθανόν το μοναδικό ηφαίστειο στον κόσμο του οποίου ο κρατήρας βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Το νησιώτικο αυτό σύμπλεγμα στο οποίο ανήκει η Σαντορίνη και το οποίο δημιουργήθηκε ακριβώς λόγω της έντονης αυτής ηφαιστειακής δραστηριότητας, θα λέγαμε ότι πραγματικά ξεπρόβαλε από τα »σπλάχνα της γης»! Οι διάφορες εκρήξεις κατά την διάρκεια της ιστορίας συνέβαλαν στη δημιουργία βυθίσματος, της σημερινής δηλαδή καλντέρας που ξέρουμε όλοι, γκρεμίζοντας το μεγαλύτερο τμήμα του ηφαιστείου, που επιμένει όμως να οικοδομείται ξανά και ξανά.

Το ηφαιστειακό αυτό νησί τα έχει όλα και τα συνδυάζει όλα για μαγευτικές διακοπές. Δεν συναντάει άλλωστε συχνά κανείς κάτασπρες μεγαλοπρεπείς πολιτείες χτισμένες στο χείλος του γκρεμού, με γραφικά χωριουδάκια, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακές παραλίες εναρμονισμένες στον χαρακτήρα του νησιού φτιάχνοντας ένα μοναδικό σκηνικό που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Και πέρα απ’όλα αυτά, το νησί διαθέτει ίσως μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά που μπορεί να βρει κανείς σε διακοπές του σε ελληνικό νησί για απολαύσει είτε ένα υπέροχο γεύμα είτε έναν χαλαρό καφέ. Επομένως εμείς τώρα θα σας παρουσιάσουμε τις 5 καλύτερες επιλογές που μπορεί να έχει κάποιος για να απολαύσει τον καφέ του στην όμορφη Σαντορίνη.

Oceanis Beach Σαντορίνη
από Αθήνα (Πειραιά)
27-10-2019 2 βράδια
από 188

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!