Σκιάθος: Τα 5 δημοφιλέστερα beach bars!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και για άλλη μια χρονιά η Σκιάθος είναι η πρώτη επιλογή των περισσοτέρων. Είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της παρέας, των νέων και όσων ενδιαφέρονται για διασκέδαση. Είναι αδιανόητο να επισκεφτεί κάποιος τη Σκιάθο και να μην το ευχαριστηθεί. Το νησί, έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εκτός από την ομορφιά του πέρα ως πέρα, τους φιλόξενους κατοίκους του και το γαλάζιο του Αιγαίου που σαλεύει, έχει πολλά ακόμα να προσφέρει. Δεν είναι μόνο η διασκέδαση που προσελκύει τους τουρίστες. Έχει αξιοθέατα, παραλίες πέρα από κάθε προσδοκία και μικρά μοναστήρια τα οποία στέκουν αγέρωχα στο νησί χρόνια τώρα.

Η διασκέδαση όμως που προσφέρει, είναι κάτι το μοναδικό. Υπάρχουν πάρα πολλά bars, club και beach bars τα οποία καθηλώνουν τους επισκέπτες και τους χαρίζουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες χαμόγελα και διασκέδαση. Όλοι ξέρουν πως μια επίσκεψη στο νησί της Σκιάθου, θα τους αλλάξει τον τρόπο ζωής και σκέψης. Ας επικεντρωθούμε όμως στα beach bars, μιας και στις καλοκαιρινές διακοπές αυτά είναι που προτιμούν σε όποιο νησί και αν είμαστε. Σίγουρα, στην Σκιάθο δεν θα πάει κανείς για να ξεκουραστεί, ο λόγος θα είναι η διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Είναι σημαντικό, να γνωρίζετε τα καλύτερα beach bars, τα οποία θα πρέπει να επισκεφτείτε έστω μια φορά. Στη συνέχεια, θα δείτε τα πέντε καλύτερα και δημοφιλέστερα beach bars του νησιού…

Belvedere Hotel Skiathos Σκιάθος
από Βόλο
26-09-2019 2 βράδια
από 156

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!