Νάπολη: 5 επιλογές για πραγματική διασκέδαση!

Ορισμένες πόλεις σου φέρνουν στο μυαλό κινηματογραφικές εικόνες από ταινίες άλλης εποχής, ακόμα κι αν δεν τις έχεις επισκεφτεί ποτέ. Στη Νάπολη, η πρώτη βόλτα γίνεται στα στενά του ιστορικού της κέντρου, το οποίο έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Τα γραφικά δρομάκια, οι μεγαλοπρεπείς εκκλησίες και τα μικρομάγαζα θα σε κάνουν να χαθείς σε ατέλειωτες βόλτες. Οι παραδοσιακές πιτσαρίες και οι υπόγειες στοές θα σε μαγνητίσουν και θα σε κάνουν να μην μπορείς να τις αποχωριστείς.

Η Spaccanapoli, αποτελεί τον κεντρικό στενό δρόμο που χωρίζει την πόλη στα δύο. Εκεί θα βρεις σχεδόν σε κάθε γωνιά έναν καλό λόγο για να σταματήσεις, είτε για φωτογραφία, είτε για καφέ. Επιπλέον, μια επίσκεψη στον καθεδρικό ναό Duomo είναι απαραίτητη, καθώς πρόκειται για έναν ναό αφιερωμένο στον πολιούχο San Gennaro. Η περιοχή ενδείκνυται για καλό φαγητό, μοσχομυριστό καφέ και περιήγηση στα αξιοθέατα. Ωστόσο, στη Νάπολη θα βρείτε ενδιαφέροντα στέκια να περάσετε τα βράδια της διαμονής σας.

Υπάρχουν πολλά κεντρικά μέρη, όπου συχνάζουν τόσο οι τουρίστες όσο και οι ντόπιοι και συμβάλλουν στη διασκέδασή σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε pub, wine bars, bar-restaurants και πολλά ακόμη. Παρακάτω σας προτείνουμε 5 επιλογές για τη διασκέδασή σας τις οποίες αξίζει να τολμήσετε κατά τη διαμονή σας στη Νάπολη.

Orsa Maggiore Hotel Νάπολη
από Χανιά
26-08-2019 4 βράδια
από 439

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!