Μάλτα: Μέρη για να διασκεδάσουν τα παιδιά!

Αν και μικρή αλλά με μεγάλη ιστορία η Μάλτα είναι από πιο ενδιαφέρουσες χώρες που θα μπορούσε να επισκεφθεί κανείς. Η νησιωτική αυτή χώρα επηρεασμένη από το πέρασμα διαφόρων λαών έχει αποκτήσει μία μοναδική ταυτότητα. 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και όχι μόνο πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις.  Αναπαραστάσεις πολέμων αλλά και Festivals τα οποία αξίζει να παρακολουθήσει κανείς. Κάντε μια βόλτα στους διάσημους κήπους Baraka, μέσα στα επιβλητικά τείχη της πρωτεύουσας, απ’ όπου θα απολαύσετε μια μοναδική θέα τη πόλης και του λιμανιού της. Στην πρωτεύουσα αξίζει επίσης να δείτε το εντυπωσιακό παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Σήμερα στεγάζονται η κατοικία του προέδρου της Μάλτας και το Κοινοβούλιο και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη.

Η παλιά πρωτεύουσα της Μάλτας, η Μdina, βρίσκεται στο κέντρο του νησιού. Η μαγική της ατμόσφαιρα δεν έχει αλλοιωθεί από τους αμέτρητους τουρίστες που την επισκέπτονται. Σε αυτή τη πόλη συνήθιζαν να χτίζουν τα σπίτια τους οι ιππότες και σήμερα θεωρούνται τα ομορφότερα κτήρια της χώρας. Στη Μάλτα οι επισκέπτες μπορούν να μετακινηθούν είτε οδικώς είτε ακόμα και ακτοπλοϊκώς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρόποι να κάνουν το ταξίδι σας σε αυτή τη χώρα, μοναδικό.

Σίγουρα η Μάλτα δεν είναι μόνο για μεγάλους αλλά μπορούν και οι μικροί της παρέας να περάσουν καλά. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που επιτρέπουν στους γονείς, έστω και για λίγη ώρα, να ηρεμήσουν και να ξεφύγουν από το άγχος.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά σημεία στη Μάλτα που μπορείτε να περάστε όμορφες στιγμές με τους μικρούς μας φίλους.

St.Julian's Bay Hotel Μάλτα
από Πάφος
29-03-2020 4 βράδια
από 188

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!