Αλόννησος: Στο απέραντο γαλάζιο!

Στις μέρες θα ακούτε συνέχεια για τα νησιά των Σποράδων,καθώς το κόστος των διακοπών έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και ο τουρισμός έχει ανέβει αισθητά. Τα πιο πολυσύχναστα είναι η Σκιάθος και η Σκόπελος τα οποία είναι κυρίως επιλογές της νεολαίας λόγω της έντονης νυχτερινής ζωής. Τώρα θα γνωρίσω το τρίτο κατά σειρά την Αλόννησο.

Όπως λένε και οι επισκέπτες του είναι ίσως το μοναδικό Ελληνικό νησί στο οποίο και δύο μήνες να κάτσεις, κάθε μέρα μπορείς να κολυμπάς σε διαφορετική παραλία. Οι περισσότερες είναι κρυμμένες σε μικρούς κόλπους οι οποίοι περιτριγυρίζονται από πευκοδάση και ελαιώνες. Επίσης αυτό που κάνει εντύπωση στο νησί είναι ότι μπορείς απλά να αγναντεύεις το άπειρο γαλάζιο και να χαλαρώνεις. Τέλος, το πεντανόστιμο παραδοσιακό φαγητό στα ταβερνάκια του νησιού θα σας κερδίσει σίγουρα το ενδιαφέρον.

Όσο για τη διασκέδαση σας, το Πατητήρι και η Παλιά Χώρα είναι τα μέρη που θα βρείτε την πιο έντονη νυχτερινή ζωή  στο νησί. Πάμε όμως να δούμε τους 5 σοβαρότερους λόγους για να επισκεφθεί κανείς το νησί.

Levantes Hotel Αλόννησος
από Βόλο
19-07-2020 4 βράδια
από 149

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!