Κεφαλονιά: 5 πεντακάθαρες παραλίες.

Το μεγαλύτερο και πιο ορεινό νησί των Επτανήσων είναι και το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ελλάδας. Η Κεφαλονιά φημίζεται για τις παραλίες της και για τα κρυστάλλινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.

Χαρίζει στον επισκέπτη της το όμορφο τοπίο χάρη στα βράχια της, την ορεινή διαμόρφωση και τα διαφορετικά χρώματα της άμμου στις αμμουδιές της. Θα επισκεφτείτε όμορφους οικισμούς με όμορφη θέα από ψηλά αλλά και κάστρα του 16ου αιώνα.

Πέρα από τα εμφανή, η Κεφαλονιά έχει και άλλους, «κρυμμένους» θησαυρούς. Περίπου 2 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού στο Φανάρι θα βρείτε τις καταβόθρες. Ένα ενδιαφέρον γεωλογικό φαινόμενο κατά το οποίο τα θαλασσινά νερά εξαφανίζονται μέσα σε περίεργες σχισμές.

Εάν πάλι αγαπάτε τα σπορ, η Κεφαλονιά είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Είναι ιδανικό νησί για θαλάσσιες δραστηριότητες και πολλές από τις παραλίες της έχουν τις ανάλογες υποδομές.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 5 πεντακάθαρες παραλίες της Κεφαλονιάς στις οποίες μπορείτε να βρίσκεστε κι εσείς αυτό το καλοκαίρι.

Cephalonia Palace Hotel Κεφαλονιά
από Κυλλήνη
29-09-2019 2 βράδια
από 125

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!