Νάξος: 5 μέρη για να διασκεδάσετε!

Το μεγαλύτερο αλλά συγχρόνως και ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων είναι η Νάξος. Συνδυάζει πλούσιο τοπίο, πολλές εναλλακτικές παραλίες, ιστορία, αξιοθέατα, καλό φαγητό και φυσικά εξαιρετική νυχτερινή ζωή.

Το μόνο σίγουρο είναι το νησί της Νάξου δεν θα σας απογοητεύσει όσον αφορά τις παραλίες του. Άλλες κοσμικές, άλλες απομονωμένες, οργανωμένες και μη, η κάθε μια έχει τη δική της μοναδικότητα και ομορφιά. Εξερευνήστε τις απέραντες αμμουδιές και τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά των παραλιών του νησιού και ταξιδέψτε έστω για λίγο.

Όσον αφορά τα αξιοθέατα, το νησί έχει ουκ ολίγα. Τα σπουδαιότερα εξ αυτών είναι η Πορτάρα και το Ενετικό κάστρο του νησιού, ο Πύργος της Υψηλοτέρας, ο Κούρος των μελάνων και η Κόρη της Ποταμιάς.

Τέλος, σχετικά με το φαγητό και τη διασκέδαση, το νησί τα έχει όλα και σε πολύ μεγάλο και καλό βαθμό. Τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται μαζί με την παράδοση και την αγάπη των νησιωτών για αυτό που κάνουν, καθιστά την κουζίνα τους ως μια εκ των καλύτερων στις Κυκλάδες. Όλη αυτή την αγάπη μπορείτε να την δείτε σχεδόν σε καθημερινή βάση στις γειτονιές του νησιού όπου από το πουθενά μπορεί να στηθεί ένα πανηγύρι ή μια τοπική μάζωξη. Φυσικά το νησί διαθέτει και πολύ έντονη νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές. Μπορείτε να βρείτε από χαλαρά μπαρ και μεγάλα κλαμπ ως ταβερνάκια με ζωντανή μουσική που θα σας χαλαρώσουν.

Princess Of Naxos Νάξος
από Αθήνα (Πειραιά)
23-10-2019 5 βράδια
από 327

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!