Πάρος: 5 must επισκέψιμα σημεία!

Η Πάρος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και ένα από τα ομορφότερα. Χρόνο με το χρόνο  κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες, καθώς διαθέτει εκτός από μαγευτικές παραλίες, εξαιρετική ιστορία και αξιοθέατα και φυσικά νυχτερινή ζωή.

Ξεκινώντας κανείς από τις παραλίες μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία με απόμερες ή κοσμικές, ρηχές ή βαθιές, οργανωμένες ή μη. Ενδεικτικά αξίζει να σας αναφέρω την παραλία της Χρυσής ακτής, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του νησιού και κατά πολλούς η ομορφότερη. Επίσης ο όρος Χρυσή, δεν είναι τυχαία καθώς η απέραντη αμμουδιά της προσδίσει αυτό το προσωνύμιο.

Όσο για την ιστορία του νησιού, είναι αρκετά πλούσια καθώς έχουν μείνει τα σημάδια από όλους σχεδόν τους κατακτητές του νησιού. Σημαντικά αξιοθέατα για να επισκεφθείτε είναι το Φραγκοκάστελο, η Παναγία η Εκατονταπυλιανή και το Μουσείο Ιστορίας του νησιού.

Τέλος, η νυχτερινή ζωή του νησιού έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι ένας βασικός λόγος επιλογής της Πάρου από τους τουρίστες. Πάμε όμως παρακάτω να δούμε 5 σημαντικά σημεία τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Mersea Apartments Πάρος
από Αθήνα (Πειραιά)
28-10-2019 2 βράδια
από 132

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!