Ρόδος: 5 παραλίες για όλα τα γούστα!

Το «σμαραγδένιο νησί» κατακλύζεται κάθε χρόνο από χιλιάδες τουρίστες από όλα τα μέρη της Γης που το επισκέπτονται για να απολαύσουν τη θάλασσα, τη φύση και τα αξιοθέατα του. Κοσμοπολίτικη, με πλούσιο παρελθόν που αποτυπώνεται σε πολλά μνημεία ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, αναπόσπαστα κομμάτια της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, η Ρόδος ξεδιπλώνει την ομορφιά της σε κάθε διαδρομή. Στις αναρίθμητες αμμουδερές ακρογιαλιές της, στους μικρούς και μεγάλους κόλπους της με το ψιλό βότσαλο, στα παραδοσιακά της χωριά, στην απολαυστική της κουζίνα, ακόμα και στους ντόπιους που είναι πάντα ευχάριστοι και φιλόξενοι.

Είτε λατρεύετε τις παραλίες, τα μπαρ ή τους αρχαιολογικούς χώρους, στη Ρόδο μπορείτε να τα απολαύσετε όλα. Συγκεκριμένα, η Ρόδος διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες των Δωδεκανήσων, ακόμα και της Ελλάδας θα λέγαμε, καθιστώντας το νησί πόλο έλξης τουριστών από παντού και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι διασημότερες παραλίες του νησιού βρίσκονται στην ανατολική ακτή. Οι περισσότερες από αυτές είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ ανάμεσα στις πολλές επιλογές θα βρείτε σίγουρα και πιο απόμερα μέρη. Εμείς λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 5 παραλίες της Ρόδου για όλα τα γούστα έτσι ώστε να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη γι’αυτές πριν την επίσκεψή σας στο όμορφο αυτό νησί.

Hotel Parthenon City Ρόδος
από Αθήνα (Πειραιά)
27-10-2019 3 βράδια
από 200

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!