Σαντορίνη: Οι παραλίες που κόβουν την ανάσα.

Η Σαντορίνη, είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και είναι το νησί που θα πρέπει να επισκεφτείτε έστω μια φορά στη ζωή σας. Ανέκαθεν, αποτελούσε αγαπημένο προορισμό, τόσο των Ελλήνων αλλά και των ξένων τουριστών. Είναι το νησί που μπορείτε να πάτε ρομαντικά με το ταίρι σας, χαλαρά με την παρέα σας αλλά και οικογενειακά. Με απλά λόγια, είναι το νησί για όλους τους ανθρώπους, μιας και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

Το νησί, έχει παραλίες που ίσως δεν θα βρείτε όμοιες του σε κάποια από τα άλλα νησιά της Ελλάδας. Βέβαια, το καθένα από αυτά, είναι μοναδικό και έχει τα δικά του χαρίσματα. Η Σαντορίνη, ωστόσο, έχει παραλίες μαύρες, κόκκινες, λευκές. Με βράχια ή χωρίς, με βότσαλα, άμμο. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε παραλίες σαν αυτές. Παραλίες απομονωμένες και άλλες περισσότερο τουριστικές. Ακόμα, υπάρχουν παραλίες οργανωμένες και άλλες που θα χρειαστείτε να είστε εξοπλισμένοι.  Οι παραλίες της Σαντορίνης είναι συναρπαστικές.

Στη συνέχεια, θα δείτε τις παραλίες που πρέπει να επισκεφτείτε είτε απλά για να τις θαυμάσετε είτε για να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά τους…

Oceanis Beach Σαντορίνη
από Αθήνα (Πειραιά)
27-10-2019 2 βράδια
από 188

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!