Σαντορίνη: 5 Καταστήματα για νόστιμο πρωινό!

Η Σαντορίνη κάθε χρόνο αποτελεί έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς, όχι στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο τίτλος του καλύτερου ηλιοβασιλέματος στον κόσμο, καθώς και η φήμη σχετικά με την τοποθεσία της Χαμένης Ατλαντίδας, καθιστούν το νησί ως έναν περιζήτητο προορισμό για όλους τους Ευρωπαίους και όχι μόνο.

Το δεύτερο πράγμα που θα κάνει κανείς, επισκεπτόμενος το νησί(το πρώτο είναι το να δει το ηλιοβασίλεμα), θα είναι να επισκεφθεί τις παραλίες. Πραγματικά μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τις μαύρες παραλίες στην περιοχή του Καμαρίου και της Περίσσας, καθώς και την τεράστια παραλία στη Βληχάδα που θυμίζει σεληνιακό τοπίο. Η φυσική ομορφιά και το περίεργο τοπίο τριγύρω τους, οφείλεται στο ηφαίστειο του νησιού το οποίο κατά καιρούς έχει κάνει τα μαγικά του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Η Σαντορίνη μπορεί να σας εκπλήξει τόσο με τη νυχτερινή της ζωή, όσο και με το φαγητό της. Για τη νυχτερινή ζωή δεν έχω να πω και πολλά, καθώς έχει φτάσει πλέον να είναι αντάξια της Μυκόνου και της Ίου. Για το φαγητό όμως οφείλω να δώσω τα εύσημα στου ντόπιους, οι οποίοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο την πλούσια γη του νησιού και την μετατρέπουν σε γαστρονομικά αριστουργήματα. Την τιμητική όμως έχουν τα μαγαζιά με καλό πρωινό στο νησί, καθώς το καλό ξενύχτι θέλει και καλό πρωινό. Πάμε παρακάτω να δω τις 5 καλύτερες επιλογές των μαγαζιών αυτών.

 

Oceanis Beach Σαντορίνη
από Αθήνα (Πειραιά)
27-10-2019 2 βράδια
από 188

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!