Σόφια: Ώρα για γλυκό στη Σόφια!

Η Σόφια, αποτελεί την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και είναι ένας πολυδιάστατος και πολυσύχναστος πλέον προορισμός. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα,  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα γειτονικά Βαλκάνια.Η πόλη δεν είναι μεγάλη και αυτά που έχεις να ανακαλύψεις είναι συγκεκριμένα και συγκεντρωμένα στο ιστορικό της κέντρο. Δεν είναι λίγοι, αυτοί που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη πόλη ως ένα πολύπλευρο μωσαϊκό αρχιτεκτονικής. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί η ίδια συνδυάζει άψογα την χριστιανική παράδοση με την οθωμανική κληρονομιά.

Η  λεωφόρος Vitoshka, αποτελεί τον εμπορικό δρόμο της πόλης. Εκεί θα βρείτε επώνυμα καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και μπαρ για κάθε γούστο. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, η Σόφια θα σας ταξιδέψει σε ένα όμορφο γευστικό μονοπάτι. Άλλωστε, είναι κοινό γνωστό ότι, η βουλγαρική κουζίνα, εκτός από πολύ οικονομική, είναι και πολύ νόστιμη. Έχει καλό κρέας, ιδιαίτερες σούπες και πολλά μαγαζιά για γλυκό. Οι λάτρεις του είδους θα εξερευνήσουν ένα προς ένα τα μαγαζάκια, κάποια είναι κρυμμένα στα σοκάκια και κάποια ορατά επάνω στους κεντρικούς δρόμους.

Ήρθε η ώρα να πάρετε μία γεύση από αυτού του είδους τα μαγαζιά, προκειμένου να είστε προετοιμασμένοι για το ποια θα επιλέξετε τελικά να επισκεφτείτε!

Thracia Hotel Σόφια
από Πάφος
22-05-2020 3 βράδια
από 270

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!