Ρώμη: 5 εστιατόρια με θέα.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως η »Αιώνια Πόλη» και όχι αδίκως. Είτε είστε λάτρης της τέχνης είτε της γαστρονομίας είτε της ιστορίας και του πολιτισμού, τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος, έτοιμο να ικανοποιήσει τα γούστα ακόμα και του πιο απαιτητικού. Από το Κολοσσαίο μέχρι την Φοντάνα Ντι Τρέβι και από το Βατικανό με τα αμέτρητα μουσεία και τις πλατείες μέχρι το Castel Sant’ Angelo. Από τα ισπανικά σκαλιά μέχρι την piazza navona και από τον Τίβερη μέχρι την Ρωμαϊκή Αγορά η Ρώμη είναι αναμφισβήτητο ότι θα σας μαγέψει και θα θέλετε να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά. Έχει τόσα πολλά να προσφέρει, που κάθε φορά θα την ανακαλύπτετε από την αρχή!

Η Ρώμη εκτός από την ασύλληπτη ομορφιά της και τα αναρίθμητα μουσεία, πλατείες και αξιοθέατα που μπορεί να δει κάποιος, θα λέγαμε ότι διαθέτει μια γαστρονομία ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη με εκλεκτά εδέσματα και εστιατόρια είτε πιο εμπορικά είτε πιο οικογενειακά έτοιμα να σου χαρίσουν μια γεύση μαγική και ικανή να σε ξαναγυρίσει πίσω στην Αιώνια Πόλη μετά το πρώτο ταξίδι σου σ’αυτήν!

Είσαι λοιπόν έτοιμος για την γευστική διαδρομή που ακολουθεί και συγκεκριμένα την περιήγησή σου στα 5 καλύτερα εστιατόρια της Ρώμης με την πιο ωραία θέα;

 

Lazio Hotel Ρώμη
από Πάφος
03-04-2020 3 βράδια
από 355

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!