Πάρος: 5 γαστρονομικές προτάσεις!

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, αλλά ένα από τα πιο όμορφα και κοσμοπολίτικα είναι η Πάρος. Κάθε χρόνο το υπέροχο αυτό νησί συγκεντρώνει όλο και περισσότερους επισκέπτες, όχι μόνο εξαιτίας των υπέροχων παραλιών, αλλά και χάρη στη φοβερή νυχτερινή ζωή του νησιού.

Κατεβαίνοντας κανείς στην Πάρο, το πρώτο πράγμα που σίγουρα θέλει να κάνει, είναι να βουτήξει σε μια από τις πολλές εκπληκτικές παραλίες της. Οργανωμένες ή μη, με φυσική ή άγρια ομορφιά, κάθε μια μπορεί να σε εκπλήξει με τον δικό της τρόπο. Αν είστε λάτρης της αμμουδιάς, θα πρέπει να επισκεφθείτε την Χρυσή Ακτή, την κατά πολλούς πιο όμορφη παραλία του νησιού. Αν πάλι σας αρέσει η άγρια ομορφιά, τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε τις Κολυμπήθρες, παραλία στην οποία θα βρείτε καταγάλανα νερά και λείους κοφτερούς βράχους οι οποίοι θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η επιλογή του νησιού γίνεται από πολλούς λόγο της νυχτερινής της ζωής και όχι άδικα. Το νησί πλέον διαθέτει τα πάντα, από χαλαρά μαγαζιά για να απολαύσεις το ποτό σου, ως μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά για να γλεντήσεις ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, σχετικά με το φαγητό δε νομίζω ότι υπάρχει κυκλαδίτικο νησί που να υστερεί και να μην έχει καλό παραδοσιακό φαγητό. Οι επιλογές είναι και πάλι άπειρες με μικρά ταβερνάκια, μεγάλα εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και διάφορα άλλα μικρά και μεγάλα μαγαζιά.

Mersea Apartments Πάρος
από Αθήνα (Πειραιά)
28-10-2019 2 βράδια
από 132

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!