Φλωρεντία: Pasta στη Φλωρεντία!

Η Φλωρεντία χαρακτηρίζεται από πολλούς μια από τις ομορφότερες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο! Και όχι άδικα. Είναι η πόλη όπου οι αρχιτεκτονικοί θησαυροί βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο ενώ τα υπέρογκα αξιοθέατα της έχουν μείνει άθικτα στον χρόνο. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης τις ρομαντικές της γέφυρες και πλακόστρωτα καλντερίμια που επιβάλλεται να τα εξερευνήσει κανείς ένα ένα. Μια πόλη που θα την χαρακτηρίζαμε εύκολα »  ένα ζωντανό μουσείο » !

Τι να πει όμως κανείς και για τις υπόλοιπες ομορφιές της πρωτεύουσας της περιφέρειας της Τοσκάνης. Εκτός από τα άθικτα στον χρόνο αξιοθέατα, τους φιλικούς ντόπιους, και το ιστορικό του κέντρο το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, η Φλωρεντία προσφέρει ονειρικές γεύσεις! Γνωρίζουμε όλοι άλλωστε πως τα ζυμαρικά και η λαχταριστή πίτσα είναι συνώνυμα της ιταλικής κουζίνας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της Ιταλικής κουζίνας είναι η ακραία απλότητα της, με πολλά πιάτα αποτελούμενα από 4 έως 8 συστατικά. Μπορεί να είναι 4 έως 8 συστατικά μόνο αλλά είναι όλα ένα και ένα.

Ψάξαμε λοιπόν, χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, και βρήκαμε 5 μέρη που μπορείτε να δοκιμάσετε pasta στη Φλωρεντία και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι από όλες τις απόψεις!

Athenaeum Personal Hotel Φλωρεντία
από Θεσσαλονίκη
21-03-2020 3 βράδια
από 190

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!