Πράγα: Τα 5 πιο αγαπημένα σημεία των επισκεπτών!

Για πολλούς θεωρείται η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης και η ιδανικότερη για να κάνετε τις διακοπές σας και νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Υπέροχα διαμορφωμένη πόλη, άφθονη και καλή μπύρα, εξαιρετικό φαγητό, παραμυθένια κάστρα και πολλά άλλα, συνθέτουν το παζλ μιας πανέμορφης πόλης.

Η χρυσή πόλη όπως είναι ένα από τα προσωνύμια της, αυτή τη στιγμή διαθέτει 1,2 εκατομμύρια κατοίκους και αποτελεί την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Το κάστρο της πόλης είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης και σας προσφέρει θέα η οποία θα σας κόψει την ανάσα. Η Πράγα είναι μια από τις πόλεις η οποία αξίζει να την περπατήσετε, καθώς κυριολεκτικά σε κάθε γωνία της διαθέτει ιστορικά σημεία.

Τέλος, φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το φαγητό και το ποτό. Για το ποτό δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, οι Τσέχοι μπορούν να είναι από το πρωί ως το βράδυ με μια μπύρα στο χέρι, καθώς αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγούς παγκοσμίως.

Όσο για το φαγητό, αν και εμείς οι Έλληνες είμαστε λίγο δύσκολοι λόγω της δικής μας εξαιρετικής κουζίνας, η Τσεχία μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Αρχικά για όποιον είναι χορτοφάγος καλό είναι να έχει προνοήσει, καθώς οι Τσέχοι μοιάζουν αρκετά με εμάς και έχουν σχεδόν σε όλα τους τα πιάτα κρέας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το υπέροχο χοιρινό με λάχανο, καθώς και τα παραδοσιακά ντάμπλινγκς. Πάμε παρακάτω να δούμε ποια είναι τα 5 αγαπημένα σημεία των επισκεπτών της πόλης.

The Golden Wheel Πράγα
από Θεσσαλονίκη
25-04-2020 2 βράδια
από 333

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!