Ρώμη: Τα καλύτερα μέρη για κινέζικο φαγητό.

Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας του Λάτιου, της ομώνυμης επαρχίας και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Μια πόλη με σπουδαία ιστορία και αξιοσημείωτη προσφορά στην επιστήμη, τον πολιτισμό και τις τέχνες. Γι’ αυτό το λόγο, καθώς και για τα πολυάριθμα και εξαιρετικής ομορφιάς μνημεία της, της έχει αποδοθεί η προσωνυμία «η αιώνια πόλη». Το φαγητό, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, ειδικά στην περίοδο των διακοπών. Οι Ιταλοί, πέρα από το στυλ, αγαπούν και το καλό φαγητό.

Τα τελευταία χρόνια, η κινέζικη κουζίνα έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό στη Ρώμη, αλλά και στην Ιταλία γενικότερα. Τα εστιατόρια με κινέζικο φαγητό είναι γεμάτα συνεχώς, δύσκολα βρίσκει κανείς τραπέζι σε ώρες αιχμής. Οι Κινέζοι κάνουν την παρουσία τους αισθητή, κερδίζοντας πελάτες συνέχεια. Τα εστιατόρια με Κινέζικο φαγητό στην πόλη αν και δεν είναι πολλά κατέχουν μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Στη συνέχεια, παρατίθενται τα εστιατόρια με το καλύτερο Κινέζικο φαγητό που θα μπορούσε ο κάθε επισκέπτης να δοκιμάσει στη Ρώμη.

BEST WESTERN Hotel President Ρώμη
από Ρόδος
05-10-2019 3 βράδια
από 331

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!