Λισαβόνα: Tea rooms στη Λισαβόνα!

Πολλοί είναι οι χαρακτηρισμοί που έχουν βγει για τη Λισαβόνα, είναι μυστηριώδης, σαγηνευτική, ζωηρή και συνδυάζει τα πάντα. Από τη μία μεριά παρουσιάζεται πολύ ζωντανή και σύγχρονη μεγαλούπολη, ενώ από την άλλη, ως μία απλή, ρομαντική, αλλά και πολύ επιτυχημένη πόλη.

Η Λισαβόνα προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες στους επισκέπτες της, που μόνο ασυγκίνητους δεν μπορεί να τους αφήσει. Μόλις φτάσεις στη μαγευτική Λισαβόνα, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να την περπατήσεις ολόκληρη για να την εξερευνήσεις και να τη μελετήσεις. Άλλωστε στη Λισαβόνα είναι όλα μαζί συγκεντρωμένα με πολύ κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους. Μια πόλη γεμάτη με γραφικές γειτονιές, στις οποίες θα βρείτε εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, αλλά και διάφορα μικρά καταστήματα για να κάνετε τα ψώνια σας. Ιδανικός προορισμός χαλάρωσης τόσο για οικογένειες, όσο και παρέες ή ζευγάρια. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε όσους περισσότερους πολυχώρους αναψυχής μπορείτε, πάρκα για βόλτες και διάφορα στέκια για να απολαύσετε ένα ρόφημα της αρεσκείας σας, οποιαδήποτε ώρα μετά από μία κουραστική βόλτα.

Η Λισαβόνα είναι ιδανική για χαλαρές και ήρεμες καταστάσεις, γι’ αυτό και φημίζεται για τα λεγόμενα «tea rooms» που διαθέτει για τους επισκέπτες της. Σ’ αυτά μπορείτε να απολαύσετε κάποιο ζεστό ή κρύο ρόφημα, διάφορα ορεκτικά ή γλυκά. Ας δούμε 5 προτάσεις για tea rooms στη Λισαβόνα!

Hotel Excelsior Λισαβόνα
από Θεσσαλονίκη
16-01-2020 3 βράδια
από 701

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!