Μάλτα: Που θα απολαύσετε τα κοκτέιλ σας!

Η Μάλτα βρίσκεται ακριβώς νότια της Σικελίας, ανατολικά της Τυνησίας και βόρεια της Λιβύης. Αποτελεί ένας προορισμός με μακρά ιστορία, περίπου 7000 χρόνων και μικρών αξιοθέατων, τα οποία έχουν μείνει άθικτα στον χρόνο. Στη Μάλτα επίσημες γλώσσες είναι τα Μαλτέζικα καθώς και τα Αγγλικά. Αποτελεί ένα μικρό πυκνοκατοικημένο νησιώτικο κράτος που αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος επτά νησιών στο μέσο της Μεσογείου. Το τοπικό κλίμα της Μάλτας  είναι μεσογειακό εύκρατο κλίμα, με ήπιους, βροχερούς χειμώνες και ξηρά καλοκαίρια.  Το φθινόπωρο αποτελεί μια αρκετά καλή περίοδος για να το επισκεφθείτε. Το καλό είναι πως η Μάλτα ανήκει πια στη ζώνη του ευρώ όποτε δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο συνάλλαγμα. Το κόστος παρόμοιο με την Ελλάδα, ίσως ο καφές και τα ποτά να ήταν λίγο φτηνότερα.

Η αλήθεια είναι πως στη Μάλτα βρίσκει εύκολα κανείς εστιατόρια με καλό φαγητό. Το Surf N Turf, το Rebekah’s Restaurant καθώς και το SALT – Kitchen & lounge είναι μερικά από αυτά. Στην Μάλτα τα αξιοθέατα για να γεμίσετε τα απογεύματα σας είναι αρκετά. Η Mdina και το Grandmaster’s Palace And Armoury είναι μερικά από αυτά.

Που όμως μπορείτε να βρείτε μαγαζιά με ιδιαίτερα κοκτέιλ και ζεστή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας; Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 5 μέρη για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας και να περάσετε υπέροχα! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

 

 

St.Julian's Bay Hotel Μάλτα
από Πάφος
29-03-2020 4 βράδια
από 188

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!