Σάμος: Παραλίες όλων των ειδών.

Άλλοι δηλώνουν αμετανόητοι fans των Κυκλάδων, άλλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στα Δωδεκάνησα, άλλοι πάλι επιμένουν να ταξιδεύουν ξανά και ξανά στις ανεξάντλητες ομορφιές του Αιγαίου. Και, στρέφοντας την πυξίδα στα ανατολικά του Αιγαίου, ο δείκτης θα μας δείξει μια καλλονή, τη Σάμο. Πρόκειται για ένα καταπράσινο νησί στην άκρη του Αιγαίου με πευκοδάση και ελαιώνες, εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, καθώς και με πλούσια ιστορία και αναρίθμητες παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς.

Σε αυτό το νησί του Βορείου Αιγαίου, με τις πεντακάθαρες θάλασσες, τους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το καλόπιοτο, γλυκό σαμιώτικο κρασί, το όνειρό σας  για αξέχαστες διακοπές γίνεται πραγματικότητα.

Στη Σάμο θα βρείτε και εσείς την ιδανική σας παραλία, γιατί οι επιλογές είναι αμέτρητες. Η ποικιλία (λέγεται ότι μετρά 70 παραλίες) και ο κυρίαρχος συνδυασμός του πράσινου µε το γαλάζιο, είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του νησιού. Παραλίες οργανωμένες ή ελεύθερες από ξαπλώστρες, κοσμικές ή ερημικές, μικρές ή απλωμένες σε μήκος στολίζουν όλες τις ακτές του νησιού. Βασικό χαρακτηριστικό, το ψιλό βότσαλο, χωρίς να λείπουν όμως και οι παραλίες με άμμο. Πολλές απ’αυτές είναι τόσο όμορφες που θα βρίσκονται σίγουρα στις καρτ ποστάλ που θα πάρετε μαζί σας, όπως επίσης και στις αναμνηστικές φωτογραφίες που θα τραβήξετε. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες απ’αυτές παρακάτω.

Maritsa Bay Samos Σάμος
από Αθήνα
28-09-2019 2 βράδια
από 319

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!