Γιάννενα: Τα καλύτερα μέρη για να πιείτε τσίπουρο!

Μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, τα υπέροχα Ιωάννινα με την εντυπωσιακή λίμνη Παμβώτιδα αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς χάρις το μοναδικό φυσικό τοπίο και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε τα Γιάννενα ίσως είναι το φθινόπωρο. Ο συνδυασμός του γκρι και του πορτοκαλί από τον καιρό και τα δέντρα προσδίδουν μεγαλύτερη ομορφιά στο ήδη εντυπωσιακό τοπίο ενώ το επιβλητικό κάστρο με τα σημαντικά κτήρια και τα  λαβυρινθώδη δρομάκια θα σας οδηγήσουν σε μια διαφορετική εποχή. Εννοείται ότι αν επισκεφτείτε τα Γιάννενα, δε θα πρέπει να παραλείψετε το Μουσείο του Π. Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα που διηγούνται τις σημαντικότερες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας. Τα Ζαγοροχώρια αποτελούν το διαμάντι των Ιωαννίνων ενώ το πέρασμα από το Μέτσοβο επιβάλλεται.

Τα Γιάννενα είναι μια πόλη που κατακλύζεται από νέους και φοιτητές επομένως είναι επόμενο τα καφέ και τα ταβερνάκια να είναι αμέτρητα. Φυσικά, τα μεζεδοπωλεία και τα τσιπουράδικα με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες έχουν την τιμητική τους. Για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σημεία ώστε εσείς και η παρέα σας, να πιείτε τσίπουρο και να απολαύσετε την μέρα σας.


Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!