Βερολίνο: Τα καλύτερα μέρη για να δοκιμάσετε sushi!

Όπως είναι ευρέως γνωστό, το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τον πληθυσμό της. Βρίσκεται στην ανατολική περιοχή της Γερμανίας και το φθινόπωρο είναι η καταλληλότερη περίοδος για να το επισκεφθείτε ακόμη και για ένα city break. Το φθινόπωρο είναι ήπιο προς ψυχρό, οπότε μια ένα blue τζιν, αρβιλάκια και μια χοντρή ζακέτα θα είστε εντάξει. Μια πόλη με τεράστια ιστορία και κύρος. Μια πόλη με πολλά αξιοθέατα, άθικτα στο χρόνο, αρχιτεκτονικά μνημεία, μουσεία και θέατρα.

Εάν όμως φτάσουμε στο παρόν, τι είναι αυτό που οδηγεί μεγάλο αριθμό τουριστών να την επισκέπτονται κάθε χρόνο; Το Βερολίνο προσφέρει δυνατές γαστρονομικές απολαύσεις και τοπικές νοστιμιές. Δεν μπορεί να μην έχετε ακούσει για το currywurst και το Ντόνερ κεμπάπ. Η Γερμανική κουζίνα φημίζεται για την απλότητα και την λιτότητα της. Έλα όμως, που οι Γερμανοί δεν τρώνε μόνο Γερμανική κουζίνα.

Η Κινέζικη κουζίνα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα τους και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τα 5 καλύτερα Κινέζικα εστιατόρια για να ευχαριστηθείτε Sushi!

Hotel Berlin, Berlin Βερολίνο
από Λάρνακα
28-03-2020 3 βράδια
από 335

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!