Που θα πιούμε espresso στο Μπάνσκο;

Το Μπάνσκο αποκαλείται από πολλούς » η Αράχωβα της Βουλγαρίας ». Είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς. Θα διαπιστώσετε και εσείς φτάνοντας σε αυτό πως δεν πρόκειται για ένα τυπικό Βουλγαρικό χωριό, καθώς αποπνέει έναν σύγχρονο αέρα που θα λατρέψετε.

Το Μπάνσκο είναι γραφικό, με καθαρό αέρα, με ιαματικά λουτρά και αμέτρητες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων. Τι είναι αυτό όμως που οδηγεί στο να καθιστούμε το Μπάνσκο μια δημοφιλή περιοχή για αναψυχή; Σίγουρα, οι κορυφές των βουνών κοντά στην πόλη, οι πολυάριθμες λίμνες και τα αιωνόβια πευκοδάση του. Όποιος έχει πάει και διαβάζει το συγκεκριμένο άρθρο, καταλαβαίνει γιατί τα αναφέρουμε…

Φημολογείται όμως, πως στο Μπάνσκο θα βρεις εύκολα προτάσεις για την βραδινή σου έξοδο, θα βρεις εύκολα ξενοδοχείο δίπλα στα τελεφερίκ, θα βρεθείς εύκολα στο χιονοδρομικό, όμως θα δυσκολευτείς σε κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Δεν θα βρεις σε κάθε γωνιά, μια καφετέρια με θέα το χιονοδρομικό και φιλικό κόσμο για να σε εξυπηρετήσει. Ψάχνοντας σωστά, βρίσκεις. Ψάξαμε λοιπόν και εμείς και βρήκαμε. Βρήκαμε 5 καφετέριες στο Μπάνσκο που αξίζει να πιείτε τον Espresso σας με την παρέα σας και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Maria-Antoaneta Residence Μπάνσκο
από Αθήνα
29-02-2020 2 βράδια
από 84

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!