Φλωρεντία: «Τορτελίνια στη Φλωρεντία»!

Η Φλωρεντία είναι πρωτεύουσα της περιφέρειας της Τοσκάνης. Είναι η πόλη της Ιταλίας με το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, καθώς τα υπέροχα αξιοθέατά της έχουν μείνει άθικτα στο χρόνο.  Το ιστορικό κέντρο της πόλης έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Αν όμως βρεθείτε στην Φλωρεντία, πέρα από τα αξιοθέατα να μεριμνήσετε να δοκιμάσετε και την θεσπέσια Ιταλική κουζίνα.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι Ιταλοί δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο μαγείρεμα των ζυμαρικών. Βασικό  χαρακτηριστικό είναι η απλότητα των πιάτων αποτελούμενα από 4 έως 8 υλικά. Στη Φλωρεντία θα απολαύσετε ζυμαρικά και πίτσες όλων των ειδών, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το έδεσμα όμως, για το οποίο φημίζονται στην Φλωρεντία και πρέπει να δοκιμάσετε είναι τα μοναδικά τορτελίνια. Όλους αυτούς τους γευστικούς πειρασμούς θα τους απολαύσετε σε εξαίρετα εστιατόρια, έχοντας άριστη εξυπηρέτηση από τους φιλικούς ντόπιους της πόλης.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 5 πιο δημοφιλή εστιατόρια,  όπου θα  δοκιμάσετε ζυμαρικά στη Φλωρεντία και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.

 

Athenaeum Personal Hotel Φλωρεντία
από Θεσσαλονίκη
21-03-2020 3 βράδια
από 190

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!