Πράγα: Μαγαζιά με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Όταν αναφερόμαστε στη λέξη κλειδί «shopping» σίγουρα το μυαλό όλων μας πηγαίνει στο Μιλάνο, το Παρίσι ή το Λονδίνο. Κι όμως μία ακόμη εξίσου μεγάλη και σημαντική πόλη που φημίζεται για την αγορά και τα καταστήματα της, είναι η Πράγα.

Η Πράγα είναι μία ιδιαίτερα ικανή πόλη διακοπών κι αναψυχής, καθώς δεν προσφέρει μόνο χαλάρωση στον επισκέπτη, αλλά και τη δυνατότητα αγορών. Διαθέτει και η ίδια διάφορες διεξόδους προσέγγισης και προσέλκυσης τουριστών και πόσο μάλλον τουριστών αγοραστών. Η αγορά της περιλαμβάνει μεγάλα και πολύ γνωστά, επώνυμα καταστήματα, διάφορα τοπικά καταστήματα στις γειτονιές, καθώς κι αρκετά καταστήματα με ενθύμια. Η αγορά της Πράγας αποτελείται κυρίως από διάφορα τυπικά τσέχικα προϊόντα, τα οποία αποτελούνται από κρύσταλλα και διάφορα διακοσμητικά, χειροτεχνίες και παραδοσιακή τέχνη, αλλά και πολλά παιχνίδια, από τα οποία τα περισσότερα είναι ξύλινα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγορές της, τα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά της κέντρα, δεν θα απογοητεύσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

The Golden Wheel Πράγα
από Θεσσαλονίκη
25-04-2020 2 βράδια
από 333

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!