Μιλάνο: 5 προτάσεις για shopping!

Το Μιλάνο είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν τα ψώνια και θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε αυτό. Είναι η πόλη που στο άκουσμα της, σκεφτόμαστε διάσημα brand ρούχων, κοσμημάτων καλλυντικών και αρωμάτων. Είναι αδιανόητο να επισκεφτεί το Μιλάνο κάποιος και να μην ψωνίσει, ή έστω να μην μπει απλά στα μαγαζιά να κοιτάξει. Τα καταστήματα εκεί, δεν περνούν απαρατήρητα. Τα πιο γνωστά brands του κόσμου έχουν κατάστημα στο Μιλάνο και προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό.

Το βασικότερο όλων, είναι να ξέρετε που υπάρχει λόγος να πάτε. Αν δεν σας πτοούν οι τιμές των ακριβών brands, τότε θα αγαπήσετε το Μιλάνο. Αν από την άλλη, προτιμάτε πιο οικονομικά κατάστημα, να ξέρετε πως δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Δεν είναι τυχαίο που το Μιλάνο θεωρείται η πόλη με τους πιο καλοντυμένους κατοίκους. Το στυλ είναι κάτι που κατακλύζει τους κατοίκους της πόλης και δεν γίνεται να μην το υιοθετήσουν και οι τουρίστες.

Στη συνέχεια, θα δείτε μερικά από τα καταστήματα τα οποία πρέπει να επισκεφτείτε στο Μιλάνο για τα ψώνια σας. Κάποιες φορές, είναι προτιμότερο να αγοράσετε κάτι που να είναι ακριβό αλλά να αξίζει, παρά πολλά τα οποία θα φθαρούν σύντομα…

Adi Hotel Poliziano Fiera Μιλάνο
από Πάφος
07-05-2020 3 βράδια
από 281

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!