Ρώμη: Ψώνια στη Ρώμη!

Τι σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τον συγκεκριμένο προορισμό; Μουσεία, αξιοθέατα, pizza, spaghetti και Κολοσσιαίο; Η αλήθεια είναι πως η Ρώμη έχει περισσότερα πράγματα από αυτά που μόλις σας αναφέραμε. Χαρακτηρίζεται από πολλούς ένα » ζωντανό μουσείο » και όχι άδικα. Από άλλους χαρακτηρίζεται ως  » Αιώνια πόλη». Αυτοί όμως που την έχουν επισκεφθεί, έχουν δηλώσει πως πρόκειται για μια πόλη που τα λόγια είναι φτώχεια.

Σίγουρα όπως όλοι, έτσι και εσείς, έχετε συνδυάσει την Ρώμη με το Πάνθεον, τη Ρωμαϊκή Αγορά και τη Πιάτσα ντελ Πόπολο. Η πρωτεύουσα της Ιταλίας, της περιφέρειας του Λάτιου και της ομώνυμης επαρχίας κρύβει πολλά μυστικά.  Βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία και αξίζει να αναφερθεί πως το ιστορικό της κέντρο έχει καταχωρηθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1980.

Για ποιον λόγο την επισκέπτονται όλοι εκτός από τα πανέμορφα και άθικτα στο χρόνο ιστορικά της αξιοθέατα; Τα ψώνια στη Ρώμη αποτελούν καθημερινότητα για τους ντόπιους! Που όμως μπορείτε να ψωνίσετε ανάλογα με το budget σας;

BEST WESTERN Hotel President Ρώμη
από Ρόδος
05-10-2019 3 βράδια
από 331

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!