Άμστερνταμ: Που θα περάσετε τα καλύτερα hangovers;

Εάν όχι η ομορφότερη τότε σίγουρα μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το Άμστερνταμ με τα μεγαλοπρεπή μουσεία, τα άθικτα ιστορικά αξιοθέατα, τα πανέμορφα πάρκα, την πολύχρωμη ζωή, τα ποδήλατα στους δρόμους και τα cozy cafe συνθέτουν ένα τοπίο ιδανικό για μια διαμονή αξέχαστη.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Άμστερνταμ, εκτός από τη διασκέδαση καθώς πρόκειται για μια όμορφη, «ποδηλατούπολη» με κανάλια, με διάσημα μουσεία όπως το σπίτι Anne Frank, το μουσείο Van Gogh και το Rijksmuseum.

Όπως και να το κάνουμε όμως, η διασκέδαση αποτελεί το χαρακτηριστικό της πόλης, με τα περίεργα φεστιβάλ, το θέατρο, τη ζωντανή μουσική, τα χαλαρωτικά μπαρ και τα υπέροχα εστιατόρια, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη δραστηριοτήτων στο Άμστερνταμ!
Όταν πρόκειται για νυχτερινή ζωή στο Άμστερνταμ, υπάρχουν χώροι, φεστιβάλ χορού και νυχτερινές εκδηλώσεις για κάθε γούστο! Οι DJs κρατούν το πλήθος πηγαίνοντας με επιλογές που ικανοποιούν τους πάντες, από techno, dub step και trance σε hip-hop, funk και deep house.
Που όμως θα περάσετε τα καλύτερα hangovers;

Ozo Hotel Άμστερνταμ
από Θεσσαλονίκη
03-05-2020 2 βράδια
από 357

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!