Μπρατισλάβα: Τα καλύτερα bar για ποτό!

Μια πολύ όμορφη πόλη, γνωστή κι ως η «πόλη των βασιλέων», η Μπρατισλάβα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές. Θα συναντήσετε μια εντυπωσιακή πόλη με μεσαιωνικά κτήρια, πλακόστρωτα δρομάκια και πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά.

Η Μπρατισλάβα, ως πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας, συνδυάζει μια ζωντανή Παλιά Πόλη, η οποία είναι επηρεασμένη από τη μπαρόκ αρχιτεκτονική της Βιέννης και τη σκιά του Μεσαιωνικού κάστρου. Η ατμοσφαιρική παλιά πόλη απλώνεται δίπλα από τον Δούναβη, στην οδό Michalska Venturska θα βρείτε διάφορες καφετέριες και μαγαζιά για να κάνετε τη βόλτα σας ανάμεσα στα εξαιρετικά μπαρόκ κτήρια και η πλατεία Hlavne Namesti είναι ιδανική για ένα coffee break.  Η τοπική κουζίνα της πόλης, αν κι όχι πολύ ιδιαίτερη, είναι αρκετά γευστική  και μπορείτε να βρείτε από μικρά «ταβερνάκια» έως και πολυτελή εστιατόρια για να απολαύσετε διεθνή και τοπικά φαγητά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε bryndzove halusky, ένα είδος νιόκι με τυρί, μπέικον και ξινόγαλο. Όσο για το βράδυ, η καρδιά της πόλης χτυπάει στη  Michalska street. Εκεί θα βρείτε άπειρα μπαρ  και κλαμπ και να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Μπρατισλάβα, τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό καθώς συνδυάζει υπέροχα την πλούσια ιστορική της κληρονομιά με το σύγχρονο παρόν, με αποτέλεσμα μια πόλη συναρπαστική με κρυμμένη ομορφιά και έντονη καθημερινότητα. Η πόλη σφύζει από ζωή και καθημερινά τα μπαράκια γεμίζουν με κόσμο. Παρακάτω θα δούμε τα καλύτερα.

Hotel Set Μπρατισλάβα
από Πάφος
27-06-2020 3 βράδια
από 293

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!