Αμβούργο: 5 προτάσεις διασκέδασης.

Το Αμβούργο είναι κοσμοπολίτικο και βιομηχανικό, μοντέρνο και με μακρά ιστορία, μία πόλη πολύπαθη και γεμάτη αντιθέσεις. Κάθε γωνιά του μοιάζει διαφορετική κι όμως όλα συνδυάζονται αρμονικά: εμπορική και βιομηχανική ανάπτυξη, τέχνη και πολιτισμός, τουριστικές υποδομές, έντονη νυχτερινή ζωή και αναρίθμητα ιστορικά αξιοθέατα.

Η Ελεύθερη και Χανσεατική πόλη του Αμβούργου, είναι η δεύτερη σε πληθυσμό μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Έχει μια ναυτική, ξεχωριστή γοητεία, αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Χωρίς να είναι παραθαλάσσιο, με τον ποταμό Έλβα να το διασχίζει, είναι η δεύτερη σε πληθυσμό μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και έχει αποτελέσει την ευρωπαϊκή πράσινη πρωτεύουσα.

Το Αμβούργο επίσης είναι διάσημο για την αγορά του διαθέτοντας ένα όμορφο σημείο στο κέντρο του, περίπου 100 μέτρων μήκους, όπου θα βρείτε διάφορα μαγαζιά για πολυτελείς αγορές. Κι αν όλα αυτά δεν σας εντυπωσιάζουν, δείτε τι άλλο σας προσφέρει η εναλλακτική αυτή γερμανική πόλη, ιδιαίτερα σε θέματα διασκέδασης.


Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!