Μύκονος: 5 night club που θα θυμάσαι για πάντα.

Ένα νησί με χιλιάδες αναμνήσεις για όσους το έχουν επισκεφτεί και άλλες τόσες για τους ‘εν δυνάμει’ επισκέπτες. Η Μύκονος αποτελεί τη διασημότερη χώρα στο Αιγαίο και θεωρείται πόλος έλξης πολλών διάσημων από όλο τον κόσμο. Κλασσικός προορισμός για πολλούς, για άλλους όμως αποτελεί όνειρο. Βρίσκεται στην Ελλάδα και ομορφαίνει το Αιγαίο με τς λευκές και γαλάζιες πινελιές.

Η Μύκονος αποτελεί προορισμό για όλα τα γούστα. Ναι μεν, θεωρείται κοσμοπολίτικη και ζωντανή, αλλά δεν χάνει την ηρεμία της προσφέροντας στιγμές ξεκούρασης σε όσους το επιθυμούν. Στη χώρα θα βρείτε πολλών ειδών εστιατόρια, μεσογειακής ή διεθνούς κουζίνας, αλλά και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα. Για τη βραδινή σας διασκέδαση έχετε πολλές επιλογές. Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό των πάρτι, αφού ακόμη και τα beach bar σφύζουν από κόσμο.

Το σίγουρο είναι ότι όπου κι αν επιλέξετε να περάσετε τα βράδια σας, το ταξίδι αυτό θα το θυμάστε για πάντα. Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 night club που αξίζει να βάλεις στο νυχτερινό σου πρόγραμμα..

Matogianni Μύκονος
από Αθήνα (Πειραιά)
27-10-2019 4 βράδια
από 189

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!