Βιέννη: 5 προτάσεις διασκέδασης από εμάς.

Η Βιέννη αποτελεί την πόλη η οποία τα συνδυάζει όλα και ενδείκνυται για όλους του τύπους διακοπών. Βόλτες σε παλάτια και κήπους, υψηλή ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα μοναδικό ευρωπαϊκό πρότυπο…αυτή είναι η Βιέννη! Λίμνες, τεράστια δέντρα, ποτάμια, απέραντα πάρκα και στο βάθος η πόλη, με τις μοναδικές «γωνιές» να σε περιμένουν για να τις απολαύσεις. Η Βιέννη είναι μια πόλη που θα σε κάνει να αισθανθείς οικεία από τις πρώτες ώρες που θα την περπατήσεις. Οι πολύ καλές συγκοινωνίες και τα υπέροχα πάρκα, τα ελάχιστα αυτοκίνητα και τα εντυπωσιακά παλάτια και μουσεία, καθώς και οι άνθρωποι σε κερδίζουν αμέσως. Όλα είναι αρμονικά.

Από την άλλη, η βραδινή διασκέδαση είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό της αυστριακής πρωτεύουσας. Απαραίτητη προϋπόθεση να… ψάξετε πίσω από την αυτοκρατορική της εικόνα. Η αυστριακή πρωτεύουσα μπορεί να μη φημίζεται για τη βραδινή της διασκέδαση, αλλά το κλάμπινγκ και η σκηνή των μπαρ βρίσκονται σε άνθηση. Αφήστε για λίγο στην άκρη όλα τα μουσεία, μνημεία και αξιοθέατα της πόλης, και περιτριγυρίστε την την νύχτα, για να μπορέσετε να ανακαλύψετε και το άλλο της πρόσωπο που είμαστε σίγουροι θα σας αρέσει πολύ.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τις 5 καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά την διασκέδασή σας για να περάσετε όμορφα τις νύχτες σας στην Βιέννη.

Austria Trend Hotel Lassalle Βιέννη
από Λάρνακα
01-03-2020 3 βράδια
από 429

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!