Πράγα: Που θα τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες

Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα της Τσέχικης Δημοκρατίας, μια πόλη πολύ καλά διατηρημένη. Με καταπληκτική αρχιτεκτονική και με τεράστιο αριθμό παλαιών κτηρίων και τουριστικών αξιοθέατων. Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της πόλης ανήκει στο κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η ομορφιά της Πράγας είναι μοναδική, για αυτό και οι τουρίστες που την επισκέπτονται μια φορά, κατά κανόνα μετά από κάποιο διάστημα επιστρέφουν σε αυτή.

Είναι κάτι σαν άτυπος κανόνας πλέον, σε κάθε ταξίδι, ο τουρίστας να απαθανατίζει τις σημαντικές για εκείνον στιγμές. Πολλές από αυτές τις στιγμές περιλαμβάνουν κάστρα, άλλες πάρκα και άλλες πλατείες. Οι φωτογραφίες μένουν για μια ζωή. Ελάχιστοι τουρίστες είναι αυτοί που δεν «αποθηκεύουν» τις αναμνήσεις τους με αυτό το τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν μέρη τα οποία αξίζουν να φωτογραφηθούν και άλλα που δεν χρήζουν μεγάλης σημασίας. Βέβαια, αυτό αφήνεται στην κρίση του καθενός.

Στη συνέχεια παρατίθενται τα πιο πολύ-αναφερόμενα μέρη της Πράγας στα οποία αξίζει να ξοδέψετε ώρες αμέτρητες και να βγάλετε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε.

The Golden Wheel Πράγα
από Θεσσαλονίκη
25-04-2020 2 βράδια
από 333

Πιστεύεις πως έχουμε ξεχάσει κάποιο μέρος;
Πρότεινε το στα σχόλια!